Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Home > produk > tabung keramik

tabung keramik

Kategori produk tina tabung keramik, kami pabrik husus ti Cina, tabung keramik, Hideung Zirconia keramik pipah suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Badag alumina keramik pipah R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina tabung keramik suppliers

Kami specilizing dina ngahasilkeun vairty tina tube keramik teknis, anu bahan utama kami dipaké ngawengku alumina kelas béda, zirconia, steatite na cordirite.

Salaku canggih tube keramik tiasa nawiskeun ciri éksténsif, kawas kakuatan tinggi mékanis, karasa, ngagem lalawanan, anti korosi, konduktivitas termal low, sarta insulasi kacida alusna. Kiwari, ayeuna teh loba dipaké dina aerospace, aviation, otomotif, industri pétrokimia, pemurnian, mesin, refractory, tanaga anyar jeung sagala industri diverisity lianna.

Produk anyar

Daptar Produk Patali