Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Lengser lada sareng panali keramik uyah
Lengser lada sareng panali keramik uyah
Lengser lada sareng panali keramik uyah
Lengser lada sareng panali keramik uyah

Lengser lada sareng panali keramik uyah

Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Mnt. pesenan: 5000 Set/Sets
Waktos pangiriman: 30 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Model No.: Customized

    Product Name: Alumina Ceramic Grinding Core

    Material: Alumina, Steatite Optional

    Color: White, Black Availability

    Design: Customized Or Standard Availability

    Size: Outer Diameter From 20mm To 120mm

    Features: Wear Resistance, Eco-friendly

    Usage: Work For Pepper Mill, Spice Mill, Salt Mill

Additional Info

    bungkusan: Ékspon karton

    kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000 sets/month

    merek: Keramik Jinghui

    kandaraan: Ocean,Land,Air

    Tempat Asal: Cina

    Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Sertipikat: RoHS

    Kode HS: 8547100000

    palabuhan: Shenzhen Port

Panjelasan Produk

Lengser lada sareng panali keramik uyah

Ciri utama liang keramik

1. Bahan baku anu ramah lingkungan sareng akur sareng FDA, LFGB, ECC, REACH

2. Ieu nawiskeun karasa sapertos inten anu gaduh cantum ngagem e xceptional tibatan liang tradisional

3. Antioksidan sareng anti sepuh kalayan henteu karat gratis, jasa jasa tiasa mastikeun dina jangka panjang

4. Langkung lami jasa hirup panjang umur dibandingkeun sareng beusi stainless steel konvensional

5. Rintangan kimia, éta henteu ngan ukur cocog pikeun lada ngagiling, rempah, jamu, pil, tapi ogé cocog pikeun uyah laut ngagiling

6. Biaya anu hargana sareng langkung mirah tibatan stainless steel gruring burrs, langkung gampang pikeun ngamimitian produksi massal dina waktu anu singget

Spésifikasi liang grinding keramik

1. Bahan atah: 95% aluminium oksida, 85% oksida alumunium, keramik steatite opsional

2. Kalayan seueur gésér tina jinis desain anu béda dina rak

3. Ngadukung sababaraha rupa keramik khusus sareng spésifikasi, gambar atanapi conto fisik

4. Narima OEM, ODM pesenan, ngadukung prototyping sareng kasus R&D, ogé kalayan kamampuan produksi massa anu gancang

Katerangan liang pengisaran keramik

Bula keramik alumina parantos dianggo sacara lega di lada, uyah, bumbu, cabé, pabrik héran atanapi bantal bantal sareng panggiling, anu langkung saé biaya sareng mékanisme penggiling keramik éco-friendly tibatan baja stainless tradisional. Kusabab alumina gaduh karasa sapertos inten sareng anti sepuh, jasa jasa tiasa mastikeun.

Kami parantos masihan langkung ti ratusan angin keramik pikeun pabrik lada sareng uyah, kalebet seueur seleksi jenis desain standar sareng rupa-rupa désain anu ngaropéa. Kalayan kualitas dipercaya sareng kauntungan anu dipercaya sareng kami, éta parantos diekspor ka Eropa, Afrika, Asia jrrd, sareng para nasabah tiasa teras-terasan.


Produk patali tina keramik cabé

Pepper mill ceramic burrSteatite ceramic burrCeramic grinder

Cathetan: Di sagigireun jinis klasik, kami ogé ngadukung liang keramik khusus buatan per spésifikasi klien.


Kauntungan urang jeung kakuatan

★ 10+ penjualan panas sareng alumina standar, burr keramik keramik steatite pikeun lada / rempah / uyah / ngagiling jamu

★ Langkung ti 50, rupa-rupa jinis pengisaran keramik dina keramik anu béda anu kami hungkul

★ Rojongan prototipe kanggo produksi volume tinggi sareng alat-alat manufaktur di-imah

★ Langkung ti 15 taun pangalaman manufaktur profésional pikeun komponén keramik maju

★ Teknik Profesional, penjualan sareng tim saatos penjualan, ngadukung solusi anu paling dioptimalkeun


Workshop and quality guarantee



FAQ (Patanyaan Sering)

S 1: Naha anjeun ngahasilkeun bérésan keramik keramik ngaropéa?
A: Leres, kami ngadukung rupa-rupa panutan keramik keramik khusus pikeun OEM, ODM.
Q 2: Naha urang tiasa gaduh sababaraha conto kanggo tés?
A: Leres, kami tiasa nawiskeun conto gratis kanggo test anjeun upami éta jinis standar nganggo stok.
Q 3: Naon MOQ sareng waktos kalungguhan?
A: Upami inti keramik inti kagolong kana jinis standar, nyaéta MOQ nyaéta 5000 lembar;
Di sisi anu sanés, MOQ bakal 10000 potongan nalika éta desain khusus.
Q 4: Kumaha anjeun mastikeun kualitasna?
A: Kami gaduh sistem kontrol kualitas anu ketat ti analisis bahan anu dugi ka pamariksaan kualitas kaluar.
Q 5: Naon metode pamayaran anu anjeun nampi?
A: Kami nampi transfer kawat, Surat kiridit, Paypal, Western union, Kartu Kredit sareng MoneyGram.

Categories produk : Keramik grinding Burr > Bagian keramik masak Mill

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali