Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Baran Keramik Al2o3 Béntang Keramik pikeun Jambutan Lada
Baran Keramik Al2o3 Béntang Keramik pikeun Jambutan Lada
Baran Keramik Al2o3 Béntang Keramik pikeun Jambutan Lada

Baran Keramik Al2o3 Béntang Keramik pikeun Jambutan Lada

Harga hijian: USD 0.18 - 0.3 / Set/Sets
Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Mnt. pesenan: 1000 Set/Sets
Waktos pangiriman: 30 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Model No.: Customized

    Product Name: Alumina Ceramic Grinding Core

    Color: White, Black Availability

    Design: Customized Or Standard Availability

    Size: Outer Diameter From 20mm To 120mm

    Features: Wear Resistance, Eco-friendly

    Material: 95% Alumina

    Application: Work For Pepper Mill, Spice Mill, Salt Mill

    Samples: Free Sample Availability For Standard Type

    Density: 3.65g/cm3

Additional Info

    bungkusan: Ékspon karton

    kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000 sets/month

    merek: Keramik Jinghui

    kandaraan: Ocean,Land,Air

    Tempat Asal: Cina

    Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Sertipikat: RoHS

    Kode HS: 8547100000

    palabuhan: Shenzhen Port,HongKong

Panjelasan Produk

Baran Keramik Al2o3 Béntang Keramik pikeun Jambutan Lada

Bél keramik lada biasana diwangun ku 96% oksida aluminium anu hargana hargana, ramah eos sareng ngadamel bahan baku. Ayeuna parantos dikenal salaku bahan anu paling saé pikeun ngahasilkeun liang keramik dina rupa-rupa kualitas lébar waktos nganggo lada / uyah / cabé / ramuan coét. Kalawan alur keramik alumina dina coét cét, anjeun teu kantos hariwang kumaha upami éta cocog sareng kelas atanapi kumaha tuangna upami lebet lada nganggo, atanapi ngagiling rusak.
Tami pengirangan keramik alumina urang parantos diekspor ka Eropa, Afrika, Asia dll, sareng para nasabah tiasa teras-terasan. Urang tiasa ngadamel keramik naon waé pikeun gambar anjeun.

Spésifikasi alur keramik al2o3

1. Bahan: steatite, 8 % 5 alumina, 95% alumina opsional ......... 2. Warna pilihan: bodas, hideung, kopi, kasadiaan kulawu

Jarak tengah: kisaran ti 20mm dugi ka 200 mm ................ 4 . Éta tiasa ngahasilkeun nurutkeun gambar atanapi conto nasabah.

Karakter utama alur keramik al2o3

1. Unggulna tahan, kaserasan, sareng karasa …………… . 2. friendly-Eco, pendak sareng FDA, Perkakas EEC

3. Langkung hargana langkung saé tibatan stainless steel coét ………………… 4. anti korosi, anti sepuh sareng karat salamina


Produk patali tina liang parah keramik

Ceramic grinding burr Ceramic grindng mechanism Pepper mill ceramic burr


Naha milih kami?

★ 10 + Taun pangalaman manufaktur di OEM, ODM ............ ★ Kuat P&P, kamampuan produksi massa

★ Jenis manufaktur komprehensif dina-jinis alat .. ★ Sistem kontrol kualitas sareng prosés

★ Ngalangkepan jasa pre-sales and after-sales .......................... ★ Tahan sadayana pesenan salaku anu prioritas kahiji


FAQ (Patanyaan Sering)

Q1. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

A: Kami produsén. Anjeun wilujeng sumping ngadatangan pabrik urang.

Q2: Naha anjeun ngirim conto pikeun mariksa?

A: Pasti, conto gratis sareng pengiriman barang.

Q3: Nalika kuring tiasa kéngingkeun harga?

A: Kami rutin ngeculkeun dina 24 jam saatos kami naroskeun. Upami anjeun dina kabutuhan kabutuhan kéngingkeun hargana.

Mangga nelepon kami atanapi wartosan kami dina email anjeun ku kituna kami bakal neraskeun ku panalungtikan anjeun salaku prioritas.

Q4: Naha sayogi pikeun nyayogikeun produk ngaropéa?

A: Urang sok ngadukung paménta anu dilakukeun sapertos per bahan, ukuran, sareng desain anu béda-béda.

Q5: Kumaha carana mastikeun kualitas?

A: Ukuran pas bakal dipariksa pinuh ku mesin pamariksaan otomatis, ogé pamariksaan kosmetik bakal dilakukeun sapinuhna.

Q6: Naon produk séjén anu anjeun atepkeun?

J: Urang museurkeun kana rupa-rupa tabung keramik, substrat keramik, sepréamik keramik, keramik tékstil sajabana ti ubi keramik keramik.

Categories produk : Keramik grinding Burr > Bagian keramik masak Mill

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali