Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Kualitas ngagiling rempah kutu al2o3 alumina
Kualitas ngagiling rempah kutu al2o3 alumina
Kualitas ngagiling rempah kutu al2o3 alumina
Kualitas ngagiling rempah kutu al2o3 alumina
Kualitas ngagiling rempah kutu al2o3 alumina

Kualitas ngagiling rempah kutu al2o3 alumina

Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Mnt. pesenan: 5000 Set/Sets
Waktos pangiriman: 30 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Model No.: Customized

    Product Name: Alumina Ceramic Grinding Core

    Material: Alumina, Steatite Optional

    Color: White, Black Availability

    Design: Customized Or Standard Availability

    Size: Outer Diameter From 20mm To 120mm

    Features: Wear Resistance, Eco-friendly

    Usage: Work For Pepper Mill, Spice Mill, Salt Mill

Additional Info

    bungkusan: Ékspon karton

    kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000 sets/month

    merek: Keramik Jinghui

    kandaraan: Ocean,Land,Air

    Tempat Asal: Cina

    Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Sertipikat: RoHS

    Kode HS: 8547100000

    palabuhan: Shenzhen Port

Panjelasan Produk

Rempah ngagiling al2o3 keramik grinding alumina

Keramik giling alumina biasana didamel tina 95%, atanapi 85% oksida aluminium. Éta kasohor ku résistansina ngagem kalayan jasa umur panjang anu super panjang. Kamampuhan urang pikeun ngiringan keramik alumina sapertos ieu di handap:

Ukuran -Small-part (approx. 20mm) pikeun ukuran bagian ageung (50mm)

-Perpahanan tahan kasar, ramah émos sareng karasa inten

-Méda dimensi konsisten tina angkatan percobaan ka produksi massal.

-Custom keramik keramik dina prototipe keramik aluminium oksida pikeun kapasitas produksi volume polumeu.

Produk ieu loba dipaké pikeun rupa-rupa jinis panci lada, penggiling uyah, penggiling kopi sareng penggiling anu sanés, dina séréal taneuh sami ukuranna sareng nunjukkeun rasa seger sareng seungit. Produk ieu sapinuhna kabakar ku 95% AL2O3 sareng lingkungan anu ramah, aman, tiasa dipakai, awét sareng nganggo kinerja anti kejutan anu saé.


Produk patali tina keramik pengisaran alumina

Alumina grinding ceramicsCeramic grinderPepper mill mechnism

Catet:

Pikeun nyumponan kabutuhan para palanggan, urang kadang-kadang nyayogikeun mékanisme pabrik mesin keramik.


Kauntungan urang jeung kakuatan

★ 10+ Taun pangalaman manufaktur di OEM, ODM, OBM ★ Kuat P&P, ngagaduhan prototyping pikeun kamampuan produksi massa
★ jinis manufaktur komprehensif in-house .. Sistem kontrol kualitas anu ketat sareng tim QA profésional
★ Pra-jual sateuacana, penjualan sareng jasa saatos penjualan ★ Tanggah sadaya pesenan salaku prioritas anu kahiji, naon waé pasualan leutik atanapi proyék ageung


Workshop and quality guarantee


FAQ (Patanyaan Sering)

Q 1. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A: Kami produsén langsung pikeun rod téknis keramik. Anjeun wilujeng sumping ngadatangan pabrik urang.
Q 2: Naha anjeun nawiskeun conto gratis pikeun mariksa kualitasna?
A: Pasti, sampel sareng acuan siap di stok tiasa ditawarkeun gratis sareng pengiriman barang.
Q 3: Sabaraha lami anjeun tiasa ngintunkeun saatos anggeus pesenan disimpen?
A: Upami batang keramik desain standar aya dina neundeun, kami bakal dikirimkeun dina 3 dinten kerja saatos nampi pesenan.
Q 4: Nalika kuring tiasa kéngingkeun harga saatos ngalebetkeun pananyaan?
A: Kami rutin ngeculkeun dina 24 jam saatos kami naroskeun.
Upami anjeun kedah diperyogikeun kéngingkeun harga. Mangga waé nelepon kami atanapi nyarioskeun ka urgénsi anjeun dina email anjeun.
Q 5: Naha sayogi pikeun nyayogikeun produk ngaropéa?
A: Urang sok ngadukung paménta anu dilakukeun sapertos per bahan, ukuran, sareng desain anu béda-béda.
Q 6: Kumaha carana mastikeun kualitas barang?
A: Laksanakeun sistem kualitas anu ketat unggal ISO9001: 2015 sareng ngenalkeun AQL, CPK kana produksi

Categories produk : Keramik grinding Burr > Bagian keramik masak Mill

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali