Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Intisar giling keramik tina ngagiling lada leutik
Intisar giling keramik tina ngagiling lada leutik
Intisar giling keramik tina ngagiling lada leutik
Intisar giling keramik tina ngagiling lada leutik
Intisar giling keramik tina ngagiling lada leutik

Intisar giling keramik tina ngagiling lada leutik

Type pamayaran: T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
Incoterm: FOB,CIF,FCA
Mnt. pesenan: 5000 Set/Sets
Waktos pangiriman: 30 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Model No.: Customized

    Product Name: Alumina Ceramic Grinding Core

    Material: Alumina, Steatite Optional

    Color: White, Black Availability

    Design: Customized Or Standard Availability

    Size: Outer Diameter From 20mm To 120mm

    Features: Wear Resistance, Eco-friendly

    Usage: Work For Pepper Mill, Spice Mill, Salt Mill

Additional Info

    bungkusan: Ékspon karton

    kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000 sets/month

    merek: Keramik Jinghui

    kandaraan: Ocean,Land,Air

    Tempat Asal: Cina

    Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Sertipikat: RoHS

    Kode HS: 8547100000

    palabuhan: Shenzhen Port

Panjelasan Produk

Intisar giling keramik tina ngagiling lada leutik

Sakapeung, ngagiling lada leutik dianggo dina sababaraha kasempetan anu gancang sahingga garis inti pengisaran keramik leutik diperyogikeun. Inti panggangan keramik alumina mangrupikeun komponén penggiling anu raput sareng ramah. Samentawis waktos, éta biasana dianggo dina coét rempah, gilingan uyah, gilingan cabe sareng gilingan ramuan sanés ngagiling lada, kusabab résistansi korosi anu hadé, suhu operasi anu luhur, ciri mékanis anu alus, résistansi ngagem tinggi, karasa tinggi, résistén shock panas termal.
Tami pengirangan keramik alumina kami parantos diékspor ka Éropa, Afrika, Asia dll, sareng para nasabah ngadamel inéseless.We tiasa ngadamel keramik anu ngahasilkeun kana gambar anjeun.

Spésifikasi:

1. Bahan: 95% alumina, steatite

Jarak diaméterna: 20 ~ 50mm

3.Ini tiasa ngahasilkeun nurutkeun gambar atanapi conto nasabah.


Produk patali:

Pepper mill ceramic burrSteatite ceramic burrCeramic grinder


Naha milih kami?

1. Rojongan khusus anu dibutuhkeun , kumaha waé, éta prototyping, atanapi program biaya turun.

2.With langkung ti 15 taun OEM, pangalaman manufaktur ODM.

3.With peralatan di bumi lengkep komprehensif tina ngabentuk nepi ka prosés sekundér.

4.Competitve harga kalayan pamundut MOQ tingkat low .

5. Sampel kasadiaan gratis kanggo tabung keramik metalikisasi.


Kauntungannana

Workshop and quality guarantee


Inpormasi kontak

Contact us

Categories produk : Keramik grinding Burr > Bagian keramik masak Mill

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali