Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Maju gilingan keramik alumina pikeun ngagiling rempah
Maju gilingan keramik alumina pikeun ngagiling rempah
Maju gilingan keramik alumina pikeun ngagiling rempah
Maju gilingan keramik alumina pikeun ngagiling rempah
Maju gilingan keramik alumina pikeun ngagiling rempah

Maju gilingan keramik alumina pikeun ngagiling rempah

Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Mnt. pesenan: 5000 Set/Sets
Waktos pangiriman: 30 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Model No.: Standard

    Product Name: Alumina Ceramic Grinding Core

    Material: Alumina, Steatite Optional

    Color: White, Black Availability

    Design: Customized Or Standard Availability

    Size: Outer Diameter From 20mm To 120mm

    Features: Wear Resistance, Eco-friendly

    Usage: Work For Pepper Mill, Spice Mill, Salt Mill

Additional Info

    bungkusan: Ékspon karton

    kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000 sets/month

    merek: Keramik Jinghui

    kandaraan: Ocean,Land,Air

    Tempat Asal: Cina

    Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Sertipikat: RoHS

    Kode HS: 8547100000

    palabuhan: Shenzhen Port

Panjelasan Produk

Maju gilingan keramik alumina pikeun ngagiling rempah

Pabrik seramik pikeun lada / rempah / ngagiling uyah dilakukeun tina keramik alumina sateuacanna, anu nawiskeun karasa caket kana inten. Salaku tambahan, coét keramik di pabrik ngagentos tahan résistansi, anti korosi bebas tina karat. Janten tiasa ngagiling rupa-rupa uyah laut anu kuat, lada, bumbu rempah-rempah sareng anu sanésna .
Kami parantos ngahasilkeun seueur pilihan gilingan keramik alumina tina jinis standar ka ngaropéa .Usami keramik alumina alumina parantos ngekspor ka Eropa, Afrika, Asia dll kalayan seueur puluhan juta unggal taun sareng nasabah ngadamel pananya teras-terasan.

Perdana fitur tina keramik giling keramik

● Unggulna ngagem tahan kalayan jasa panjangna super panjang ………………. Karasa sapertos Inten, karasa

● friendly-Eco, pendak sareng FDA, EEC, LFGB syarat ……………………… .. ● Rintangan kimia sareng bebas karat

● Biaya langkung efektif tibatan inti penggiling logam

Aplikasi has mékanisme penggiling keramik

● Dipaké sacara lega dina rupa-rupa panangan, lada rumah tangga listrik, rempah-rempah, pabrik uyah sareng pabrik jamu / giling


Produk patali tina liang parah keramik

Ceramic pepper mill mechanismPepper mill ceramic grinding mechanismSalt grinder mechanism

Peringatan: kami ogé nyayogikeun rupa-rupa mékanisme ngagiling keramik cabé ti sajabana ngagiling keramik.


Kakuatan jeung kauntungan

★ Rojongan prototipe kanggo produksi volume tinggi sareng alat-alat manufaktur di-imah

★ Langkung ti 15 taun pangalaman manufaktur profésional pikeun komponén keramik maju

Langkung ti 50, rupa-rupa jinis pengisaran keramik dina alumina, keramik steatite anu kami hasil

★ 10+ penjualan panas sareng alumina has, grat keramik ngagiling keram pikeun cabé / rempah / uyah / ngagiling jamu

★ Teknik Profesional, penjualan sareng tim saatos penjualan, ngadukung solusi anu paling dioptimalkeun

500+ nasabah mitra jangka panjang di dunya sareng nomer na tetep tetep ningkat


FAQ (Patanyaan Sering)

Q 1: Naha anjeun ngahasilkeun mesin coét keramik ngaropéa?

A: Leres, kami ngadukung jinis jasa khusus pikeun OEM, ODM.

Q 2: Kumaha anjeun ngangkut aranjeunna pikeun transportasi ku laut?

J: Burr pengisaran keramik bakal dipak ku seueur, teras dieusian ku palet.

Q 3: Naon MOQ sareng waktos kalungguhan?

A: Upami inti keramik inti milik jinis standar, anu MOQ mangrupikeun 000 buah;

Di sisi anu sanés, MOQ bakal janten 5000 lembar nalika desain khusus.

Q 4: Kumaha anjeun mastikeun kualitasna?

A: Kami gaduh sistem kontrol kualitas anu ketat ti analisis bahan anu dugi ka pamariksaan kualitas kaluar.

Q 5: Naon metode pamayaran anu anjeun nampi?

A: Kami nampi transfer kawat, Surat kiridit, Paypal, Western union, Kartu Kredit sareng MoneyGram.

Categories produk : Keramik grinding Burr > Bagian keramik masak Mill

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali