Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Nganggo rempah giling bumbu alumina keramik inti inti
Nganggo rempah giling bumbu alumina keramik inti inti
Nganggo rempah giling bumbu alumina keramik inti inti
Nganggo rempah giling bumbu alumina keramik inti inti
Nganggo rempah giling bumbu alumina keramik inti inti

Nganggo rempah giling bumbu alumina keramik inti inti

Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Mnt. pesenan: 5000 Set/Sets
Waktos pangiriman: 30 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Model No.: Customized

    Product Name: Alumina Ceramic Grinding Core

    Material: Alumina, Steatite Optional

    Color: White, Black Availability

    Design: Customized Or Standard Availability

    Size: Outer Diameter From 20mm To 120mm

    Features: Wear Resistance, Eco-friendly

    Usage: Work For Pepper Mill, Spice Mill, Salt Mill

Additional Info

    bungkusan: Ékspon karton

    kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000 sets/month

    merek: Keramik Jinghui

    kandaraan: Ocean,Land,Air

    Tempat Asal: Cina

    Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Sertipikat: RoHS

    Kode HS: 8547100000

    palabuhan: Shenzhen Port

Panjelasan Produk

Nganggo rempah giling bumbu alumina keramik inti inti
Spésifikasi inti giling keramik

1. Bahan: aluminium oksida (Alumina), opsional opsit

2. Kamampuan diménsi: diaméter kisaran ti 20mm ka 150mm

3. Jenis: jinis standar pikeun kamampuan desain ngaropéa

Dadaran tina keramik keramik

Inti ngagiling témpél inti témpél keramik diwangun tina kerucut batin sareng bulao luar anu dianggo babarengan. Sintir keramik ieu digunakeun dina végét tina coét rempah, gilingan uyah, gilingan légét sareng coét hérét disamping gilingan lada, kusabab résistansi korosi anu hadé, suhu operasi anu saé, ciri mékanis anu hadé, résistansi ngagem tinggi, karasa tinggi, résistansi shock panas termal.
Tami pengirangan keramik alumina kami parantos diekspor ka Éropa, Afrika, Asia dll, sareng para nasabah ngadamel inéseless.We tiasa ngadamel keramik anu ngahasilkeun kana gambar anjeun.


Produk patali inti inti keramik

Ceramic grinding burrAlumina ceramic grinderCeramic grinding mechanism

Catet:

Kami nawiskeun seueur desain standar tina bérés ngagiling keramik dina bahan pilihan pikeun kaperluan spésifik.


Naha milih kami?

★ Rojongan prototipe kanggo produksi volume tinggi sareng alat-alat manufaktur di-imah
★ Langkung ti 15 taun pangalaman manufaktur profésional pikeun komponén keramik maju
★ Langkung ti 50, rupa-rupa jinis pengisaran keramik dina alumina, keramik steatite anu kami hungkul
★ 10+ penjualan panas sareng alumina has, grat keramik ngagiling keram pikeun cabé / rempah / uyah / ngagiling jamu
★ Teknik Profesional, penjualan sareng tim saatos penjualan, ngadukung solusi anu paling dioptimalkeun
★ 500+ nasabah mitra jangka panjang di dunya sareng nomer na tetep tetep ningkat


Workshop and quality guarantee



FAQ (Patanyaan Sering)

Q 1: Naha anjeun ngahasilkeun mesin coét keramik ngaropéa?
A: Leres, kami ngadukung jinis jasa khusus pikeun OEM, ODM.
Q 2: Kumaha anjeun ngangkut aranjeunna pikeun transportasi ku laut?
J: Burr pengisaran keramik bakal dipak ku seueur, teras dieusian ku palet.
Q 3: Naon MOQ sareng waktos kalungguhan?
A: Upami inti keramik inti milik jinis standar, anu MOQ mangrupikeun 000 buah;
Di sisi anu sanés, MOQ bakal janten 5000 lembar nalika desain khusus.
Q 4: Kumaha anjeun mastikeun kualitasna?
A: Kami gaduh sistem kontrol kualitas anu ketat ti analisis bahan anu dugi ka pamariksaan kualitas kaluar
Q 5: Naon metode pamayaran anu anjeun nampi?
A: Kami nampi transfer kawat, Surat kiridit, Paypal, Western union, Kartu Kredit sareng MoneyGram.

Categories produk : Keramik grinding Burr > Bagian keramik masak Mill

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali