Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Pencét Keramik aluminium Keramén Luhur pikeun Mill Pepper
Pencét Keramik aluminium Keramén Luhur pikeun Mill Pepper
Pencét Keramik aluminium Keramén Luhur pikeun Mill Pepper

Pencét Keramik aluminium Keramén Luhur pikeun Mill Pepper

Type pamayaran: T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Mnt. pesenan: 5000 Set/Sets
Waktos pangiriman: 20 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

download:

Info dasar

    Model No.: Standard or custom-made

    Color: White

    Specification: On The Request

    Features: Excellent Wear Resistance

    Advantage: Eco-friendly With Much Longer Service Life

    Application: Used In Plastic Pepper/spice Grinder

    Material: 95% Alumina, Steatite Optional

    Design: Ceramic Conical Grinding Burr

    Product Name: Ceramic Grinder For Pepper Mill

    Certificate: FDA, LFGB, RoHS, REACH

    Samples: Free Samples For Stock Ceramic Grinder

Additional Info

    bungkusan: Ékspon karton

    kakuwatan keur ngasilkeun: 500,000 sets/month

    merek: Keramik Jinghui

    kandaraan: Ocean,Land,Air

    Tempat Asal: Cina

    Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    Sertipikat: FDA, LFGB

    Kode HS: 8547100000

    palabuhan: Shenzhen Port

Panjelasan Produk

Pencét Keramik aluminium Keramén Luhur pikeun Mill Pepper

Dina médan panggiling masak, seueur produsén anu gaduh desain sorangan pikeun rempah-rempah, lada, pabrik ngagaleuh pikeun nyandak ukuran sisikian anu béda, manjangkeun umur jasa tina coét . Pikeun nyumponan kabutuhan khusus ieu, pabrik kami ngadukung jasa ngaropéa tina angkatan sidang leutik kanggo produksi volume anu ageung. Naon waé, kuantitas leutik pikeun program prototyping anjeun, atanapi paménta anu ageung, urang tiasa pendak sareng anjeun lancar.
Sadaya bahan anu dianggo ku lada / bumbu / kerét keramik serat anu akur pikeun FDA, syarat LFGB . Ciri utama liang keramik saperti kieu:
1. lalawanan ngagem unggul sareng jasa hirup anu langkung panjang ; 2. Énggah ékoléhat tibatan logam sareng plastik anu 3.Resistant korosi

Ceramic grinding mechanism

Perdana fitur tina keramik giling keramik

● Unggulna ngagem tahan kalayan umur jasa anu langkung panjang ………………………… ● Karasa sesah, karasa

● friendly-Eco, pendak sareng FDA, EEC, LFGB syarat ………………… ....... Rintangan kimia sareng bebas karat

● Biaya langkung efektif tibatan inti penggiling logam

Aplikasi has mékanisme penggiling keramik

Dipaké sacara umum di rumah tangga, kai hotél, gelas, acrylic sababaraha kali sareng lada nganggo, bumbu, pabrik uyah sareng giling.


Produk patali tina liang parah keramik

Kami henteu ngan ukur ngahasilkeun sababaraha grindg keramik keramik, tapi ogé nyayogikeun rupa-rupa alat mékanis giling lada.

Ceramic peppermill mechanism Pepper Mill Mechanism Kit Pepper grinder mechanism kit


Kakuatan jeung kauntungan

★ 10+ penjualan panas sareng alumina standar, burr keramik keramik steatite pikeun lada / rempah / uyah / ngagiling jamu

★ Langkung ti 50, rupa-rupa jinis pengisaran keramik dina keramik anu béda anu kami hungkul

★ Rojongan prototipe kanggo produksi volume tinggi sareng alat-alat manufaktur di-imah

★ Langkung ti 15 taun pangalaman manufaktur profésional pikeun komponén keramik maju

★ Teknik Profesional, penjualan sareng tim saatos penjualan, ngadukung solusi anu paling dioptimalkeun

Main manufacturing flow chart


FAQ (Patanyaan Sering)

Q 1: Naha anjeun ngahasilkeun mesin coét keramik alumina ngaropéa?

A: Leres, kami ngadukung jinis jasa khusus pikeun OEM, ODM.

Q 2: Naha urang tiasa gaduh sababaraha conto kanggo tés?

A: Leres, kami tiasa nawiskeun conto gratis kanggo test anjeun upami éta jinis standar nganggo stok.

Q 3: Naon MOQ sareng waktos kalungguhan?

A: Upami inti keramik inti milik jinis standar, anu MOQ mangrupikeun 1000 buah;

Di sisi anu sanés, MOQ bakal janten 5000 lembar nalika desain khusus.

Q 4: Kumaha anjeun mastikeun kualitasna?

A: Kami gaduh sistem kontrol kualitas anu ketat ti analisis bahan anu dugi ka pamariksaan kualitas kaluar.

Q 5: Naon metode pamayaran anu anjeun nampi?

A: Kami nampi transfer kawat, Surat kiridit, Paypal, Western union, Kartu Kredit sareng MoneyGram.

Categories produk : Keramik grinding Burr > Bagian keramik masak Mill

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali