Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Bakar Keramik Steatite pikeun Mill Pepper Disposable
Bakar Keramik Steatite pikeun Mill Pepper Disposable
Bakar Keramik Steatite pikeun Mill Pepper Disposable
Bakar Keramik Steatite pikeun Mill Pepper Disposable

Bakar Keramik Steatite pikeun Mill Pepper Disposable

Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Mnt. pesenan: 5000 Set/Sets
Waktos pangiriman: 20 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

download:

Info dasar

    Model No.: Standard or custom-made

    Material: Steatite Ceramic

    Color: White

    Specification: Standard Type

    Features: Excellent Wear Resistance

    Advantage: Eco-friendly With Much Longer Service Life

    Application: Used In Plastic Spice Mill

Additional Info

    bungkusan: Ékspon karton

    kakuwatan keur ngasilkeun: 2,000,000 sets/month

    merek: Keramik Jinghui

    kandaraan: Ocean,Land,Air

    Tempat Asal: Cina

    Kamampuhan suplai: 5,000,000 sets/month

    Sertipikat: FDA, LFGB

    Kode HS: 8547100000

    palabuhan: Shenzhen,HongKong,Shanghai

Panjelasan Produk

Bakar Keramik Steatite pikeun Mill Pepper Disposable

Steatite mangrupikeun bahan alternatif sareng populér pikeun ngagiling keramik di cabé / rempah / ngagiling uyah, ogé keramik teknis ieu ramah lingkungan sareng akur sareng FDA, LFGB, RoHS lengkep.

Pabrik keramik Steatite pas kanggo dilungkeun sirah plastik lada / uyah / ngagiling bumbu kusabab kauntungan anu saé biaya, utamina pisan paménta. Tapi konsistensi diménsi henteu saé sapertos keramik alumina.

Kalayan peralatan manufaktur anu komprehensif kami, kami nyayogikeun jasa prototyping pikeun produksi volume anu ageung, naon waé éta percobaan sidang atanapi ngirangan proyek pikeun produksi massal. Kami yakin yén urang tiasa mikeun hasil anu dipikahoyong.

Fitur utama liang grinding keramik

● Superior tahan tahan ku umur panjang super panjang ● Karasa pédah, karasa, 276 kali dibanding waja

● Mesra alam, pendak sareng FDA, EEC, LFGB, réplika REACH pinuh ● Anti sepuh, bébas karat salamina sareng c resistik hemis

● Biaya langkung saé sareng hargana tibatan inti giling

Aplikasi khas keramik keramik

● Dipaké sacara umum dina sagelas pembuangan sagelas atanapi lada botol akrilik, rempah, pabrik uyah sareng pabrik jamu / giling.


Produk patali tina liang parah keramik

Ceramic grinder Ceramic grinding Ceramic burr grinder


Kakuatan jeung kauntungan

★ Rojongan prototipe kanggo produksi volume tinggi sareng alat-alat manufaktur di-imah

★ Langkung ti 15 taun pangalaman manufaktur profésional pikeun komponén keramik maju

Langkung ti 50, rupa-rupa jinis pengisaran keramik dina keramik téknis anu béda anu kami hungkul

★ 10+ penjualan panas sareng alumina has, grat keramik ngagiling keram pikeun cabé / rempah / uyah / ngagiling jamu

★ Teknik Profesional, penjualan sareng tim saatos penjualan, ngadukung solusi anu paling dioptimalkeun

Main manufacturing flow chart


FAQ ( Patanyaan Sering)

S 1: Naha anjeun ngahasilkeun bérésan keramik keramik ngaropéa?

A: Leres, kami ngadukung jinis jasa khusus pikeun OEM, ODM.

Q 2: Naha urang tiasa gaduh sababaraha conto kanggo tés?

A: Leres, kami tiasa nawiskeun conto gratis kanggo test anjeun upami éta jinis standar nganggo stok.

Q 3: Naon MOQ sareng waktos kalungguhan?

A: Upami inti keramik inti milik jinis standar, anu MOQ mangrupikeun 1000 buah;

Di sisi anu sanés, MOQ bakal janten 5000 lembar nalika desain khusus.

Q 4: Kumaha anjeun mastikeun kualitasna?

A: Kami gaduh sistem kontrol kualitas anu ketat ti analisis bahan anu dugi ka pamariksaan kualitas kaluar.

Q 5: Naon metode pamayaran anu anjeun nampi?

A: Kami nampi transfer kawat, Surat kiridit, Paypal, Western union, Kartu Kredit sareng MoneyGram.

Categories produk : Keramik grinding Burr > Bagian keramik masak Mill

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali