Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Gear Keramik Steatite Gear Kanggo Pepper Mill

Gear Keramik Steatite Gear Kanggo Pepper Mill

Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Mnt. pesenan: 10000 Set/Sets
Waktos pangiriman: 30 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Model No.: JH.CGS.002

    Material: 95% Alumina

    Color: White

    Specification: On The Request

    Features: Excellent Wear Resistance

    Advantage: Eco-friendly With Much Longer Service Life

    Application: Used In Varity Of Plastic Pepper/spice/chilly Mill

Additional Info

    bungkusan: Ékspon karton

    kakuwatan keur ngasilkeun: 500,000 sets/month

    merek: Keramik Jinghui

    kandaraan: Ocean,Land,Air

    Tempat Asal: Cina

    Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    Sertipikat: FDA, LFGB

    Kode HS: 8547100000

    palabuhan: Shenzhen Port

Panjelasan Produk

Gear Keramik Steatite Gear Kanggo Pepper Mill

Kami parantos damel seueur hutut tina grinding gawai keramik pikeun lada, rempah-rempah, pabrik na uyah uyah langkung ti 15 taun. Kadua alumina sareng steaite, anu disebut keramik téknis, dianggo dina mékanisme giling keramik ieu sabab anu ramah écoosi (minuhan FDA, LFGB, REACH) , tahan tahan hébat sareng sipat anti-sepuh. Alat pengisaran keramik parantos diverifikasi pikeun ngabantosan umur panggilingan pisan.

Ayeuna, urang parantos aya belasan jinis standar pikeun cocog pikeun desain anu béda. Gampang pikeun mendakan anu cocog atanapi sami sareng anu cocog sareng ngagiling. Salian ti éta, urang tiasa ngawangun gearing penggiling keramik sanés pikeun para palanggan ’sareng desain khusus atanapi palanggan.

Kalayan prosés terampil sareng sistem kualitas sareng kontrol anu dialaman, kami ngagaduhan reputasi anu hadé ti konsumén Éropa, Afrika Kidul sareng Asia. Nepi ka ayeuna, kapasitas produksi mékanisme giling keramik tiasa ngahontal 50 juta per taun.

Ceramic grinding mechanism


Naha milih kami?

1. Seueur pamilihan desain grinding keramik standar standar sareng kapang dina beton
2. Ngarojong mékanisme penggiling keramik ngarobih sakumaha spésifikasi klien, conto nyata
3. Gampang nungkulan kasus prototyping sareng R&D kalayan paréntah sidang sareng parangkat komprehensif in-house
4. Kakuatan biaya-kontrol tina unggal detail dina ngolah sareng nawiskeun reregan anu kalapa pisan
5. Nawarkeun delivey gancang sareng fleksibel dumasar kana kabutuhan pelanggan pikeun ngaleungitkeun tekanan saham pelanggan
Workshop and quality guarantee


FAQ (Patanyaan Sering)

Q 1. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A: Kami mangrupikeun pabrik langsung kalayan betan sareng garis produksi terampil.
Q 2: Naha anjeun ngirim conto pikeun mariksa?
A: pasti, sampel kalayan desain standar gratis, tapi pengiriman barang dikumpulkeun.
Q 3: Iraha anjeun bakal ngintunkeunana?
J: Upami produkna aya di stok, kami bakal dikirimkeun dina waktos 3 dinten. Upami teu kitu, 2 minggu diperyogikeun.
S 4: Nalika kuring tiasa kéngingkeun harga?
A: Kami rutin ngeculkeun dina 24 jam saatos kami naroskeun. Upami anjeun dina kabutuhan kabutuhan kéngingkeun hargana.
Mangga nelepon kami atanapi wartosan kami dina email anjeun ku kituna kami bakal neraskeun ku panalungtikan anjeun salaku prioritas.
Q 5: Naha sayogi pikeun nyayogikeun produk ngaropéa?
A: Urang sok ngadukung paménta anu dilakukeun sapertos per bahan, ukuran, sareng desain anu béda-béda.
Q 6: Kumaha anjeun ngajamin kualitas sateuacan pengiriman?
A: Pamariksaan sampling bakal dilakukeun unggal tumpak per standar AQL. Pamariksaan 100% kosmetik bakal dilakukeun.
Q 7: Naon produk séjén anu anjeun atepkeun?
A: Urang difokuskeun rupa-rupa mékanisme ngagiling lada, keramik dampingan, substrat keramik gigir keramik giling.

Categories produk : Keramik grinding Burr > Bagian keramik masak Mill

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali