Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Home > produk > Keramik grinding Burr > Bagian keramik masak Mill

Bagian keramik masak Mill

Kategori produk tina Bagian keramik masak Mill, kami pabrik husus ti Cina, Bagian keramik masak Mill, Core keramik masak Mill Bagean suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Ngaropéa Bagian keramik masak Mill R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

kabéh Produk

  • Baran Keramik Keramik Bél pikeun Pepper Mill

    Baran Keramik Keramik Bél pikeun Pepper Mill

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    Baran Keramik Keramik Bél pikeun Pepper Mill Nalika keramik oksida aluminium kalayan résistansi ngagem unggul, anti korosi, sareng ciri anu ramah éco, alumina sok dianggo salaku bahan mékanisme penggiling keramik dina lada / uyah / rempah / pabrik ramuan atanapi gilingan. Binding pengisaran keramik alumina gaduh umur...

  • Bakar Keramik Steatite pikeun Mill Pepper Disposable

    Bakar Keramik Steatite pikeun Mill Pepper Disposable

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 5,000,000 sets/month

    Bakar Keramik Steatite pikeun Mill Pepper Disposable Steatite mangrupikeun bahan alternatif sareng populér pikeun ngagiling keramik di cabé / rempah / ngagiling uyah, ogé keramik teknis ieu ramah lingkungan sareng akur sareng FDA, LFGB, RoHS lengkep. Pabrik keramik Steatite pas kanggo dilungkeun sirah plastik lada /...

  • Mékanisme Penggaburan Keramik Pangsaéna pikeun Pepper Mill

    Mékanisme Penggaburan Keramik Pangsaéna pikeun Pepper Mill

    • Harga hijian: USD 0.18 - 0.25 / Set/Sets

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    Mékanisme Penggaburan Keramik Pangsaéna pikeun Pepper Mill Mekanisme penggiling keramik tina keramik aluminium oksida atanapi keramik steatite. Sadaya mékanisme penggiling keramik ieu cocog sareng FDA, syarat LFGB. Kalayan resistansi ngagem anu unggul, anti karat, sareng ciri anu ramah émosional tina bahan keramik...

  • Pencét Keramik aluminium Keramén Luhur pikeun Mill Pepper

    Pencét Keramik aluminium Keramén Luhur pikeun Mill Pepper

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    Pencét Keramik aluminium Keramén Luhur pikeun Mill Pepper Dina médan panggiling masak, seueur produsén anu gaduh desain sorangan pikeun rempah-rempah, lada, pabrik ngagaleuh pikeun nyandak ukuran sisikian anu béda, manjangkeun umur jasa tina coét . Pikeun nyumponan kabutuhan khusus ieu, pabrik kami ngadukung jasa...

  • Maju gilingan keramik alumina pikeun ngagiling rempah

    Maju gilingan keramik alumina pikeun ngagiling rempah

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Maju gilingan keramik alumina pikeun ngagiling rempah Pabrik seramik pikeun lada / rempah / ngagiling uyah dilakukeun tina keramik alumina sateuacanna, anu nawiskeun karasa caket kana inten. Salaku tambahan, coét keramik di pabrik ngagentos tahan résistansi, anti korosi bebas tina karat. Janten tiasa ngagiling...

  • Lengser lada sareng panali keramik uyah

    Lengser lada sareng panali keramik uyah

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Lengser lada sareng panali keramik uyah Ciri utama liang keramik 1. Bahan baku anu ramah lingkungan sareng akur sareng FDA, LFGB, ECC, REACH 2. Ieu nawiskeun karasa sapertos inten anu gaduh cantum ngagem e xceptional tibatan liang tradisional 3. Antioksidan sareng anti sepuh kalayan henteu karat gratis, jasa jasa...

  • Mekanisme Penggilingan Keramik alumina pikeun Gelas Lada

    Mekanisme Penggilingan Keramik alumina pikeun Gelas Lada

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 5,000,000 sets/month

    Mekanisme Penggilingan Keramik alumina pikeun Gelas Lada Urang nyayogikeun rupa - rupa standar sareng mékanisme keramik keramik khusus keur ngagiling lada per gambar atanapi conto nasabah. Mékanisme giling keramik ieu dilakukeun tina keramik aluminium oksida atanapi steatite. Kadua bahan baku nyaéta keramik maju anu...

  • FDA disertipikasi minyak berminyak bumbu alumina burr keramik

    FDA disertipikasi minyak berminyak bumbu alumina burr keramik

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    FIK keramik alumina FDA betak pikeun ngagiling bumbu berminyak Bél keramik alumina mangrupakeun bagian penting pikeun ngeusian uyah sareng pabrik lada anu bakal aya hubunganana sareng jasa hayat sareng syarat kelas dahareun langsung. Kusabab keramik oksida alumunium nyaéta jenis bahan keramik téknis ramah alami anu...

  • Mékanismis Mesin Keramik pikeun Lada sareng Garam Mill

    Mékanismis Mesin Keramik pikeun Lada sareng Garam Mill

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Mékanisme Keramik Keramik pikeun Lada sareng Garam Mill Spésifikasi mékanisme penggiling keramik 1. warna: bodas biasa sareng ngaropéa hideung, kelir kulawu sayogi 2. Bahan atah: 85% alumina, 95% alumina sareng opsit opsional 3. Ngabentuk metode: pencét panas ku acuk leungeun atanapi acuk otomatis 4. Hirup jasa...

  • Beungeut Keramik Alumina Kanggo Pabrik Rempah

    Beungeut Keramik Alumina Kanggo Pabrik Rempah

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Beungeut Keramik Alumina Kanggo Pabrik Rempah Keramik alumina mangrupikeun salah sahiji keramik maju anu paling dewasa, nawiskeun karasa luar biasa anu luar biasa, résistansi ngagem hébat sareng ciri anti sepuh. Teras, alumina mangrupikeun salah sahiji keramik téknis kelas kelas, éta henteu ngagaduhan bahan bahaya...

  • Cabé bumbung coét keramik burr

    Cabé bumbung coét keramik burr

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Cabé bumbung coét keramik burr Spésifikasi cét keramik cét tina keramik 1. Pilihan bahan: 85% keramik alumina, keramik alumina 95%, keramik steatite sayogi 2. Warna: bodas murni, hideung, coklat, kulawu atanapi ngaropéa sayogi sareng tingkat MOQ tangtu 3. Kamampuran diménsi: diaméter tiasa kisaran ti 20mm dugi 50mm,...

  • Kualitas ngagiling rempah kutu al2o3 alumina

    Kualitas ngagiling rempah kutu al2o3 alumina

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Rempah ngagiling al2o3 keramik grinding alumina Keramik giling alumina biasana didamel tina 95%, atanapi 85% oksida aluminium. Éta kasohor ku résistansina ngagem kalayan jasa umur panjang anu super panjang. Kamampuhan urang pikeun ngiringan keramik alumina sapertos ieu di handap: Ukuran -Small-part (approx. 20mm)...

  • Mekanisme Keramik Grébat Gred

    Mekanisme Keramik Grébat Gred

    • Harga hijian: USD 0.65 - 2 / Piece/Pieces

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    Mekanisme Keramik Grébat Gred Intisari penggiling mékanisme giling lada tina keramik teknis, kauntungan anu ageung tina coét keramik dina alat panggiling lada alat tahan éta tahan sareng korosi bébas tina karat henteu lami sabaraha lila anjeun nganggo. Janten tiasa ngagiling uyah batu, lada pinis sareng rempah-rempah....

  • Gear Keramik Steatite Gear Kanggo Pepper Mill

    Gear Keramik Steatite Gear Kanggo Pepper Mill

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    Gear Keramik Steatite Gear Kanggo Pepper Mill Kami parantos damel seueur hutut tina grinding gawai keramik pikeun lada, rempah-rempah, pabrik na uyah uyah langkung ti 15 taun. Kadua alumina sareng steaite, anu disebut keramik téknis, dianggo dina mékanisme giling keramik ieu sabab anu ramah écoosi (minuhan FDA, LFGB,...

  • Ngaropéa Spice Grinder Keramik Grinding Burr

    Ngaropéa Spice Grinder Keramik Grinding Burr

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 10,000,000 sets/month

    Ngaropéa Spice Grinder Keramik Grinding Burr Pabrik kami difokuskeun ngahasilkeun spét coét keramik pikeun rempah, lada, pabrik uyah, kalebet seueur seleksi tipeu baku, ogé rupa-rupa bérés anu ngagiling keramik khusus dumasar kana gambar, spésifikasi atanapi conto fisik. Kusabab dua keramik téknis, alumina sareng...

  • FDA Certifiedated 3 ~ 30 Inch cabé Mill Mill Mékanisme

    FDA Certifiedated 3 ~ 30 Inch cabé Mill Mill Mékanisme

    • Harga hijian: USD 0.65 - 1.2 / Set/Sets

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    FDA Certifiedated 3 ~ 30 Inch cabé Mill Mill Mékanisme Kami parantos nyayogikeun seueur pilihan desain standar tina mékanisme pabrik lada. panjang has mékanisme gilingan cabé keramik kisaran ti 3 "dugi ka 30". Samentawis éta, urang tiasa ngadukung sababaraha kaperluan anu ngaropéa. Kami tiasa nyumponan...

  • Nganggo rempah giling bumbu alumina keramik inti inti

    Nganggo rempah giling bumbu alumina keramik inti inti

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Nganggo rempah giling bumbu alumina keramik inti inti Spésifikasi inti giling keramik 1. Bahan: aluminium oksida (Alumina), opsional opsit 2. Kamampuan diménsi: diaméter kisaran ti 20mm ka 150mm 3. Jenis: jinis standar pikeun kamampuan desain ngaropéa Dadaran tina keramik keramik Inti ngagiling témpél inti témpél...

  • Pangalusna Batu Grinding Keramik 95%

    Pangalusna Batu Grinding Keramik 95%

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    Pangalusna Batu Grinding Keramik 95% Éta didamel tina 95% keramik oksida aluminium. Bahan ieu diakui salaku kakuatan tahan pisan canggih dina industri morden. Karakteristik ieu ngan ukur akurasi kana aplikasi pabrik masak. Janten batu ngagiling keramik seueur dianggo dina ngagilingkeun légaan lada, giling bumbu, jamu...

  • Dileungitkeun Burr Keramik Steatite Keramik pikeun Bungkus Mét

    Dileungitkeun Burr Keramik Steatite Keramik pikeun Bungkus Mét

    • Harga hijian: USD 0.075 - 0.1 / Set/Sets

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Dileungitkeun Burr Keramik Steatite Keramik pikeun Bungkus Mét Spésifikasi karét gilingan keramik 1. warna: bodas biasa sareng ngaropéa hideung, kelir kulawu sayogi 2. Bahan atah: 85% alumina, 95% alumina sareng opsit opsional 3. Ngabentuk metode: pencét panas ku acuk leungeun atanapi acuk otomatis 4. Ukuran leutik...

  • Baran Keramik Al2o3 Béntang Keramik pikeun Jambutan Lada

    Baran Keramik Al2o3 Béntang Keramik pikeun Jambutan Lada

    • Harga hijian: USD 0.18 - 0.3 / Set/Sets

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Baran Keramik Al2o3 Béntang Keramik pikeun Jambutan Lada Bél keramik lada biasana diwangun ku 96% oksida aluminium anu hargana hargana, ramah eos sareng ngadamel bahan baku. Ayeuna parantos dikenal salaku bahan anu paling saé pikeun ngahasilkeun liang keramik dina rupa-rupa kualitas lébar waktos nganggo lada / uyah /...

  • Intisar giling keramik tina ngagiling lada leutik

    Intisar giling keramik tina ngagiling lada leutik

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Intisar giling keramik tina ngagiling lada leutik Sakapeung, ngagiling lada leutik dianggo dina sababaraha kasempetan anu gancang sahingga garis inti pengisaran keramik leutik diperyogikeun. Inti panggangan keramik alumina mangrupikeun komponén penggiling anu raput sareng ramah. Samentawis waktos, éta biasana dianggo...

Cina Bagian keramik masak Mill suppliers

Hayu urang ilaharna dijieun tina keramik oksida alumina jeung keramik steatite. Keramik Burr grinding jalan salaku komponén nu paling konci aya di spcie / cabe / ngagiling ramuan. Alatan lalawanan maké anak, ramah-eco jeung ongkos fitur éféktif batan leuwih palastik jeung logam, éta geus jadi pohara populér dina widang ieu.

Bisa nawarkeun varity sahiji tipe standar jeung desain ngaropéa Burr keramik salaku sarat klien urang, ogé ngarojong program prototyping.

Produk anyar

Daptar Produk Patali