Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Home > produk > Keramik grinding Burr

Keramik grinding Burr

Kategori produk tina Keramik grinding Burr, kami pabrik husus ti Cina, Keramik grinding Burr, Steatite keramik grinding Burr suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Ngagem tahan keramik Burr grinding R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Keramik grinding Burr suppliers

Keramik Burr grinding ilahar dijieunna tina oksida keramik aluminium, atawa steatite nu gawéna salaku komponén nu paling konci aya dina cabé, asin, bungbu, ngagiling ramuan na ngagiling kopi / coét. Alatan lalawanan maké alus teuing, ramah-eco jeung ongkos fitur éféktif na ti leuwih palastik jeung logam. Eta geus dipikawanoh salaku grinding core idéal di pasar di sakuliah dunya.

Urang tiasa nawiskeun rupa-rupa jenis baku jeung desain ngaropéa Burr keramik salaku sarat klien urang, kaasup Burr kerucut, Burr datar tur disc panggilingan datar jeung saterusna. Lamun anjeun ngagaduhan kabutuhan dina hal ka Burr grinding keramik for jeung lada anjeun, uyah, bungbu ngagiling coét, urang yakin anjeun bakal manggihan hiji cocog di dinya.

Sajaba ti éta, urang geus supplying loba jenis klasik tina ngagiling cabé mékanisme kit, lada millstone, patempatan ngagiling cabé kit. Numutkeun pangabutuh béda ti customer béda, urang bisa nawiskeun keramik coét pilihan, coét stainless steel, karbon coét baja di jerona. Naon, anjeun perlu sababaraha sampel prototyping, atawa ngarugikeun ka handap pikeun produksi masal, urang baris nyadiakeun anjeun hiji solusi dioptimalkeun.

Produk anyar

Daptar Produk Patali