Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Home > produk > Keramik grinding Burr > Burr kerucut keramik salila Kopi coét

Burr kerucut keramik salila Kopi coét

Kategori produk tina Burr kerucut keramik salila Kopi coét, kami pabrik husus ti Cina, Keramik kerucut Burr Pikeun Manual Kopi Mill, Manual Kopi coét suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Kerucut Burr Mill Pikeun Precision Brewing R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

kabéh Produk

  • Aluminium oksida keramik Burr kerucut

    Aluminium oksida keramik Burr kerucut

    • Harga hijian: USD 0.59 - 0.68 / Set/Sets

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Téh mangrupa Burr kerucut keramik has pikeun coét kopi nu dijieunna tina 95% keramik aluminium oksida. Alatan lalawanan maké na alus teuing, ngarugikeun ciri éféktif jeung ramah-eco, éta geus loba ditarima ku loba pabrik coét kopi. Kami bisa nyadiakeun pilihan warna béda papanggih sarat customer. Dina urutan papanggih...

  • mesin kopi listrik keramik Burr kerucut

    mesin kopi listrik keramik Burr kerucut

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Ieu desain kerucut grinding Burr baku pikeun mesin kopi listrik. Simkuring tetep loba kaamanan pikeun jenis ieu keramik Burr istilah lila papanggih konsumén 'biasa na pondok waktos kedah. Bisi umum, ayeuna teh dijieunna tina 95% keramik alumina. Sajauh kami perhatian, bahan ieu boga abrasive, anti corrision,, ciri...

  • Leungeun kopi coét Burr keramik

    Leungeun kopi coét Burr keramik

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Urang difokuskeun manufaktur varity tina coet kopi Burr keramik keur umur. Dina ayeuna, urang geus supplying runtuyan burrs kerucut grinding has atawa baku. Bisi umum, ayeuna teh dijieunna tina 95% keramik alumina. Sajauh kami perhatian, bahan ieu boga abrasive, anti corrision,, ciri ongkos-éféktif ramah-eco kacida...

  • Baku kerucut Burr ngagiling kopi

    Baku kerucut Burr ngagiling kopi

    • Harga hijian: USD 0.75 - 0.85 / Set/Sets

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Baku Burr keramik kerucut dijieunna tina 95% keramik oksida aluminium nu bahan ramah-eco keur cageur manusa. Kami bisa nyadiakeun pilihan warna béda papanggih sarat customer, kayaning warna bodas, warna kopi na warna hideung. Dina urutan papanggih kedah pasar ieu, urang salawasna nyiapkeun stock kacukupan keur...

  • 99% alumina keramik disc panggilingan

    99% alumina keramik disc panggilingan

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 200,000 sets/month

    99% alumina disc panggilingan keramik ngabogaan résistansi maké rongkah ti hiji logam. Alatan éta métode manufaktur aya suntikan sarta pencet, efisiensi produksi leuwih luhur batan CNC machining pikeun disc logam grinding. Ogé éta pisan gampang keur ngumpul jeung mesin kopi. Simkuring geus supplying hiji tipe standar...

  • Grinding sabeulah keur maker kopi

    Grinding sabeulah keur maker kopi

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Alumina keramik sabeulah keur maker kopi dijieunna tina 95% keramik aluminium oksida. Kauntungan pangbadagna pikeun alumina agul keramik ngabogaan hirup layanan panjang sarta konduktivitas termal leuwih handap leuwih logam. Bakal sangkan mesin kopi boga bentang hirup leuwih panjang. Eta bisa mawa rasa beda keur kopi...

  • Tetep sabeulah keramik alumina hideung kanggo ngagiling kopi

    Tetep sabeulah keramik alumina hideung kanggo ngagiling kopi

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Agul keramik alumina pikeun pabrik kopi didamel tina keramik oksigén 95%. Cai mibanda fitur anu luar biasa, sapertos resistansi ngagem, biaya efektif sareng ciri konduktivitas panas-émos sareng low termal, parantos ditampi ku seueur produsén kopi coét, sakapeung dianggo salaku penggantian cakram datar datar logam....

  • Ngagem lalawanan keramik sabeulah keur maker buncis kopi

    Ngagem lalawanan keramik sabeulah keur maker buncis kopi

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Keramik sabeulah keur maker buncis kopi dijieunna tina 95% keramik aluminium oksida. Cai mibanda fitur rongkah na, kayaning lalawanan maké, ongkos éféktif jeung eco-friendly jeung low ciri conductitivity termal, éta geus loba ditarima ku loba pabrik coét kopi, sakapeung eta teh dipake salaku replacment logam datar...

  • AL2O3 alur keramik keramik pikeun panyiptaan kopi

    AL2O3 alur keramik keramik pikeun panyiptaan kopi

    • Harga hijian: USD 0.59 - 0.68 / Set/Sets

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Kami tiasa neruskeun varity tina al2o3 keramik beunang keramik pikeun sababaraha tipeu parantos damel kopi. Ilaharna, liang pengisaran keramik ieu diwangun tina keramik oksigén 95%. Kusabab résistansi pakean anu saé, biaya épéktip sareng ramah lingkungan, éta parantos ditampi ku seueur produsén kopi coét. Kami tiasa...

  • 99% kerah datar keramik alumina

    99% kerah datar keramik alumina

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 200,000 sets/month

    99% burr panggilingan keramik alumina ngagaduhan résistansi ngagem anu luar biasa tibatan hiji logam. Kusabab cara manufaktur nyaéta suntik sareng pencét, efisiensi produksi langkung luhur ti mesin CNC kanggo cakram cét logam. Ogé pisan gampang ngumpul sareng mesin kopi. Kami parantos masihan sababaraha jinis standar...

  • Coklat alumina tukang nyieun kopi keramik

    Coklat alumina tukang nyieun kopi keramik

    • Harga hijian: USD 0.75 - 0.85 / Set/Sets

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Kustomisasi kopi alumina anu diropéa nyaéta keramik tina keramik tina 95% keramik alumunium 95%, w e tiasa nyayogikeun sababaraha warna, s uch bodas, hideung, coklat, kulawu sareng gading. Pikeun nyumponan kabutuhan pasar ieu, urang sok nyiapkeun saham anu cekap pikeun ngahontal kabutuhan klien anu pondok. Di...

  • Kacang kopi coklat al2o3 keramik ngagiling keramik

    Kacang kopi coklat al2o3 keramik ngagiling keramik

    • Harga hijian: USD 0.75 - 0.85 / Set/Sets

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Ieu desain standar keramik conical standar dina warna khusus, éta didamel tina 95% keramik oksida aluminium anu bahan anu ramah pikeun jalma séhat. Urang tiasa nyayogikeun pilihan warna anu béda pikeun nyayogikeun sarat palanggan, sapertos warna bodas, warna kopi sareng warna hideung. Pikeun nyumponan kabutuhan pasar...

  • Cakram panggilingan keramik pikeun mesin kopi

    Cakram panggilingan keramik pikeun mesin kopi

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 200,000 sets/month

    Cakram panggilingan keramik biasana dianggo dina mesin kopi espresso, anu ngagaduhan peran ngagiling dina meachin . Bahan utama anu kami dianggo nyaéta alumina ti 95% dugi ka 99% alumina, bahan ieu musuhan ka sipat anu saé, sapertos tahan bantosan anu hébat, prestasi anu kasar, karasa tinggi sareng kateguhan, biaya...

  • Leungeun kopi coét ramah conical ramah alumina

    Leungeun kopi coét ramah conical ramah alumina

    • Harga hijian: USD 0.75 - 0.85 / Set/Sets

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Bical conical alumina mangrupikeun komponén konci dina varity coét kopi tangan, produsen kopi, pabrik kopi. Salaku résistansi ngagem tinggi na, kinerja kasar, kinerja teu karasa tinggi sareng kateguhan, ogé kawan-kawan sareng langkung épisién. Éta hoyong janten pilihan anu saé dina gilingan kopi. Urang tiasa...

  • FDA certificated alumina kerucut grinding Burr

    FDA certificated alumina kerucut grinding Burr

    • Harga hijian: USD 0.75 - 0.85 / Set/Sets

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Alumina kerucut grinding Burr dijieunna tina 95% keramik aluminium oksida, w e nu bisa nyadiakeun sababaraha warna, s uch sakumaha bodas, hideung, coklat, kulawu gading. Dina urutan papanggih kedah pasar ieu, urang salawasna nyiapkeun stock kacukupan keur ngahontal klien kami 'pondok waktos kedah. Di sagigireun...

  • Nganggo tahan gilingan panangan kopi alumina keramik

    Nganggo tahan gilingan panangan kopi alumina keramik

    • Harga hijian: USD 0.75 - 0.85 / Set/Sets

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Fitur anu paling luar biasa tina cét keramik alumina nyaéta résistansi ngagem, éta ngagaduhan umur hirup anu langkung panjang tibatan logam. Ayeuna, panggunaan pisan populerna pikeun ngagiling keramik alumina dina leungeun sareng pabrik kopi listrik, pabrik kopi, gilingan kopi. Pikeun nyumponan kabutuhan pasar ieu,...

  • Ngaropéa buncis kopi abu keramik Burr kerucut

    Ngaropéa buncis kopi abu keramik Burr kerucut

    • Harga hijian: USD 0.75 - 0.85 / Set/Sets

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Dina urutan papanggih sababaraha sarat husus ti produsén mesin buncis Kopi, sababaraha warna husus tina keramik grinding Burr kerucut ieu diperlukeun, kawas abu, coklat, hideung jeung saterusna. Alumina kerucut keramik Burr ngaropéa ieu dijieunna tina 95% keramik aluminium oksida, w e nu bisa nyadiakeun sababaraha...

  • Leungeun panangan kopi alumina batu permata keramik

    Leungeun panangan kopi alumina batu permata keramik

    • Harga hijian: USD 0.59 - 0.68 / Set/Sets

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Batu permata alumina di gilingan kopi tangan ngagaduhan kinerja tahan anu alus teuing, éta parantos janten panggunaan anu sangat populer di pabrik pabrik kopi. Ilaharna, liang pengisaran keramik ieu diwangun tina keramik oksigén 95%. Kami tiasa neruskeun varity tina al2o3 keramik beunang keramik pikeun sababaraha...

  • mesin kopi listrik keramik disc grinding datar

    mesin kopi listrik keramik disc grinding datar

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Alumina datar grinding disc dijieunna tina 95% keramik aluminium oksida. Cai mibanda fitur rongkah na, kayaning lalawanan maké, ongkos éféktif jeung eco-friendly jeung low ciri conductitivity termal, éta geus loba ditarima ku loba pabrik coét kopi, sakapeung eta teh dipake salaku replacment logam datar disc grinding....

  • kualitas luhur coét kopi keramik

    kualitas luhur coét kopi keramik

    • Harga hijian: USD 0.75 - 0.85 / Set/Sets

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Kadang-kadang, guna sangkan kacang coét kopi boga katingal nicer sanggeus grinding sababaraha kali ', sababaraha produsén bakal milih hideung atanapi kulawu keramik Burr grinding pikeun nyocogkeun kopi coét manual maranéhanana. Kami bisa nyadiakeun pilihan warna béda papanggih customer sarat husus, kayaning warna...

Cina Burr kerucut keramik salila Kopi coét suppliers

Keramik Burr kerucut ieu ilaharna dijieun tina 95% atawa 99% keramik aluminium oksida. Salaku alumina nyaéta, bahan maké-tahan jeung ongkos éféktif langkung ramah-eco ti burrs logam, kitu deui geus ditarima ku pabrik coét kopi di sakuliah dunya.

Simkuring geus nyadiakeun loba leuwih tipe standar, kaasup warna béda, kayaning bodas, kulawu, kopi, warna hideung. Ieu gumantung kana kedah customer urang. Kami geus prototyping kana kamampuhan volume kacida luhurna. Naon éta program R & D kalawan urutan sidang pohara leutik, atawa proyék ongkos ka handap kalayan volume tinggi. Maka kami bakal méré kaluar leyuran pangalusna keur anjeun. Sagedengeun ti eta, kami bisa nawiskeun ODM jasa.


Keramik Burr kerucut anu tipe nu paling umum dina manual kopi coét, ngagiling kopi, maker buncis kopi, buncis kopi grinding mesin.

Produk anyar

Daptar Produk Patali