Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Home > produk > Canggih keramik Lempeng > Substrat keramik

Substrat keramik

Kategori produk tina Substrat keramik, kami pabrik husus ti Cina, Substrat keramik, Alumina Substrat keramik suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Insulasi alumina substrat keramik R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

kabéh Produk

  • Lempar Khusus Panas Silikon Nitride Si3N4 Plate Keramik

    Lempar Khusus Panas Silikon Nitride Si3N4 Plate Keramik

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 50000 pieces/month

    Lempar Khusus Panas Silikon Nitride Si3N4 Plate Keramik Fitur utama piring keramik Si3N4 1. Konduktivitas termal luhur (dugi ka 70 W / mk), 3 kali tina alumina substrat keramik; Koefisien ékspansi panas (3.1 × 10-6 / ℃) cocog sareng silikon semikonduktor (3.5-4.0 × 10-6 / ℃); 3. Kakuatan lentur langkung luhur batan...

  • Pabrik Silikon Nitride Si3N4 Keramik Wafer

    Pabrik Silikon Nitride Si3N4 Keramik Wafer

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 50000 pieces/month

    Héran Syuting Mérétika Silid Nitride Si3N4 Keramik wafer Spésifikasi tina wafer keramik Si3N4 1. ketebalan substrat silikat substrat nyertakeun 0.30mm, 0.5mm, 0.635mm, 1.0mm 2. Kami nyayogikeun sareng seueur wafer keramik buleud, kuadrat & dataran keramik segiempat 3. diaméter pangbadagna tina wafer keramik buleud...

  • 0.3mm 0.5mm 0.635mm Silikon Nitride Si3N4 Keramik Substrat

    0.3mm 0.5mm 0.635mm Silikon Nitride Si3N4 Keramik Substrat

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 50000 pieces/month

    0.3mm 0.5mm 0.635mm Silikon Nitride Si3N4 Keramik Substrat Fitur utama substrat keramik Si3N4 1. Konduktivitas termal luhur (dugi ka 70 W / mk), 3 kali tina alumina substrat keramik; Koefisien ékspansi panas (3.1 × 10-6 / ℃) cocog sareng silikon semikonduktor (3.5-4.0 × 10-6 / ℃); 3. Kakuatan lentur langkung luhur...

  • Wéber Keramik Keramik High Thermal High

    Wéber Keramik Keramik High Thermal High

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 50000 pieces/month

    Wéber Keramik Keramik High Thermal High Spésifikasi substrat AlN keramik 1. Kami nyayogikeun sareng seueur wafer keramik buleud, kuadrat & dataran keramik segiempat 2. ketebalan khas wafer nyertakeun 0.38mm, 0.5mm, 0.635mm, 1.0mm, 1.2mm, 1.5mm 3. diaméter pangbadagna tina wafer keramik buleud tiasa dugi 400mm dina...

  • Hébat Aluminium Nitride AlN Keramik High Panas

    Hébat Aluminium Nitride AlN Keramik High Panas

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 50000 pieces/month

    Hébat Aluminium Nitride AlN Keramik High Panas Spésifikasi tina dasar keramik AlN 1. Kami nyayogikeun nganggo basa dasar alun-alun, alun-alun sareng rectangular AlN 2. ketebalan khas wafer nyertakeun 0.38mm, 0.5mm, 0.635mm, 1.0mm, 1.2mm, 1.5mm 3. diaméter pangbadagna tina wafer keramik buleud tiasa dugi 400mm dina...

  • Aluminium Nitride AlN Keramik High Thermal High Thermal

    Aluminium Nitride AlN Keramik High Thermal High Thermal

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 50000 pieces/month

    Aluminium Nitride AlN Keramik High Thermal High Thermal Spésifikasi cakram keramik AlN 1. Kami nyayogikeun sareng seueur wafer keramik buleud, kuadrat & dataran keramik segiempat 2. ketebalan khas wafer nyertakeun 0.38mm, 0.5mm, 0.635mm, 1.0mm, 1.2mm, 1.5mm 3. diaméter pangbadagna tina wafer keramik buleud tiasa...

  • 0.5mm 0.635mm 1mm 96% 99% substrat keramik alumina

    0.5mm 0.635mm 1mm 96% 99% substrat keramik alumina

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    0,5 mm 0.635 mm 1 mm 96% 99% substrat keramik alumina Spésifikasi substrat keramik 1. Metode anu ngawangun: tape casting, mencét garing, pencét isostatik, pencét panas sareng sateuacana. 2. Pilihan bahan: aluminium oksida, zirconium oksida, silikon karbida, aluminium nitrida sareng saterasna 3. Ketebalan has: 0,25 mm,...

  • Dipasang sareng digilap ZirO2 Zirconia Keramik Wafer

    Dipasang sareng digilap ZirO2 Zirconia Keramik Wafer

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Dipasang sareng digilap ZirO2 Zirconia Keramik Wafer Wafer keramik dianggo dina seueur aplikasi éléktronik dimana hiji laer ipis penebat ipis tina bahan stabil stabil diperyogikeun pikeun ngalaksanakeun panas tina komponén éléktronik samentawis dina penebat listrik, sareng bahan utama nyaéta keramik zirconium oksida...

  • 0.5mm Pita Tape 96% Aluminium Oksida Keramik Substrat

    0.5mm Pita Tape 96% Aluminium Oksida Keramik Substrat

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 5,000,000 pcs/month

    0,5 mm Pita Tape 96% Aluminium Oksida Keramik Substrat Urang difokuskeun manufaktur substrat keramik oksida alumunium, kalebet 1. Pamilihan murni tina alumina kisaran ti 95% dugi ka 99.7% alumina; ogé, nungkulan substrat keramik ZrO2, substrat silikon karbida 2. Rupa-rupa ketebalan, kalebet 0.25 mm has, 0.30 mm, 0,40...

  • Daérah sérmét Métér Terjun tinggi Nitride Si3N4 Keramik Substrat

    Daérah sérmét Métér Terjun tinggi Nitride Si3N4 Keramik Substrat

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 50000 pieces/month

    Daérah sérmét Métér Terjun tinggi Nitride Si3N4 Keramik Substrat Spésifikasi substrat keramik Si3N4 1. Kami nyayogikeun sareng seueur wafer keramik buleud, kuadrat & dataran keramik segiempat 2. Ketebalan hasét substrat silikon substrat nyertakeun 0.30mm, 0.5mm, 0.635mm, 1.0mm 3. diaméter pangbadagna tina wafer...

  • Disc Silamik Nitride Si3N4 Keramik Pikeun Sintering

    Disc Silamik Nitride Si3N4 Keramik Pikeun Sintering

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 50000 pieces/month

    Disc Silamik Nitride Si3N4 Keramik Pikeun Sintering Katerangan cakram keramik Si3N4 Silicon Nitride (Si3N4) mangrupikeun bahan keramik téknis anu loba dimangpaatkeun dina aplikasi suhu luhur, nya éta kakuatan luhur dina suhu rohangan sareng kaayaan hawa tinggi, kakuatan silikon nitrida tiasa dijaga dugi ka 1200 ℃;...

  • Dissipation Panas Industri Adat Wéber Keramik AlN

    Dissipation Panas Industri Adat Wéber Keramik AlN

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 50000 pieces/month

    Dissipation Panas Industri Adat Wéber Keramik AlN Katerangan wafer keramik AlN Wafer keramik aln anu gaduh konduktivitas panas termal langkung ti 170W / m. K, resistivity luhur, leungitna diéléktrik low, insulasi anu saé sareng sababaraha sipat anu sanésna ogé. Wafer ALN mangrupikeun pilihan anu langkung saé pikeun...

  • Panas Dissipation AlN Keramik Substrat pikeun Modél Daya

    Panas Dissipation AlN Keramik Substrat pikeun Modél Daya

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 50000 pieces/month

    Panas Dissipation AlN Keramik Substrat pikeun Modél Daya Katerangan substrat keramik AlN Subat keramik aln anu gaduh konduktivitas termal anu luhur langkung ti 170W / m. K, resistivity luhur, leungitna diéléktrik low, insulasi anu saé sareng sababaraha sipat anu sanésna ogé. Substrat ALN mangrupikeun pilihan anu...

  • Pilem tipis substrat keramik éléktronik

    Pilem tipis substrat keramik éléktronik

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Pilisan tipis substrat keramik Katerangan: Substrat keramik pilem tipis dianggo dina seueur aplikasi éléktronik dimana lapisan insulasi ipis tina bahan stabil stabil diperyogikeun pikeun ngalaksanakeun panas tina komponén éléktronik samentawis insulasi listrik. Di sagigireun, bédana substrat substrat keramik aya...

  • Ukuran gedé aln Aluminium nitrida seramik substrat

    Ukuran gedé aln Aluminium nitrida seramik substrat

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Substrat keramik Aln Substrat Keramik mangrupikeun bahan bungkusan éléktronik anu sering dianggo, seueur dianggo dina bungkusan integral terintegrasi hibrid sareng modul multichip.Kedudukan Seramik Keramik nyaéta: Kakuatan mékanis anu luhur ● insulasi listrik anu saé ● Anger diéléktrik low sareng leungitna diéléktrik...

  • Lempeng Keramik 0.5mm 1mm Nitride AlN Keramik

    Lempeng Keramik 0.5mm 1mm Nitride AlN Keramik

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 50000 pieces/month

    Lempeng Keramik 0.5mm 1mm Nitride AlN Keramik Katerangan tina piring keramik AlN Pelat keramik AlN mangrupikeun salah sahiji substrat keramik téknis anu pang populerna anu nawiskeun konduktivitas termal anu luar biasa, résistansi panas anu alus, kakuatan téknologi tinggi, résistansi abrasion sareng leungitna...

  • Aluminium nitrida AlN keramik substrat

    Aluminium nitrida AlN keramik substrat

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Aluminium nitrida AlN keramik substrat Subat keramik AlN anu boga konduktivitas termal anu luhur langkung ti 170W / m. K, resistivity luhur, leungitna diéléktrik low, insulasi anu saé sareng sababaraha sipat anu sanésna ogé. Subat AlN mangrupakeun pilihan anu pangsaéna pikeun rupa-rupa bahan tilelep panas industri anu...

  • Nganggo rintangan penebat alumina seramik substrat

    Nganggo rintangan penebat alumina seramik substrat

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Substrat seramik keramik alumina Urang nyayogikeun seueur jinis tipeu alumina, zirconia sareng substrat seramik aluminium nitrida ku cara corétan tuang sareng pencét garing tina mnt. ukuran ka ukuranana ageung sareng ketebalan anu béda, kalebet kandel 0.2mm kandel, 0,30 kandel, 0,38 kandel, 0.50mm kandel, 0.635mm...

  • Precision yttria stabilisasi zirkonia substrat keramik

    Precision yttria stabilisasi zirkonia substrat keramik

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Zirconium keramik Substrat Katerangan: Pure ZrO2 bodas, koneng atanapi kulawu nalika ngandung najis, umumna ngandung HfO2, gampang. Aya tilu kristal murni ZrO2 dina tekanan atmosfir: Monoclinic Zirconia (m-ZrO2), Tambihkeun péstabilitas CaO, MgO, Y2O3, dilambangkeun ku Ca-PSZ, Mg-PSZ, Y-PSZ.Angka diwangun ku...

  • Mesin mesin precision luhur 99% substrat keramik

    Mesin mesin precision luhur 99% substrat keramik

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    99% substrat keramik alumina Dataran keramik 99% gaduh sipat mékanisme anu langkung saé tibatan 95% alumina atanapi bagian keramik alumina anu sanésna. Metode manufaktur utami pikeun substrat keramik 99% kalebet pemutus témpét garing. Urang tiasa ngahasilkeun tina mnt. ukuran ka ukuranana ageung kalayan ketebalan...

  • Ngaropéa laser motong keramik alumina substrat

    Ngaropéa laser motong keramik alumina substrat

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 500,000 sets/month

    Laser motong keramik alumina substrat Kanggo nampi desain sareng bentuk anu rumit dina industri anu dipasukan, pemotongan laser mangrupikeun pangolahan sekundér precision tinggi anu pangpentingna pikeun substrat keramik canggih anu mangrupikeun metode manufaktur anu efektif pisan tina mesin CNC. Naon kamampuan urang?...

Cina Substrat keramik suppliers

Substrat alumina utamana diwangun ku 95%, 99% atawa 99,5% keramik aluminium oksida, nu gawé salaku komponén keramik hanca di kavling panerapan listrik kusabab insulasi super na, sipat termal alus teuing.


Urang difokuskeun tape casting, mencét kana manufaktur diveristy of substate keramik alumina, ogé bentukna béda nyaéta sadia pikeun nyadiakeun via motong laser. Kami tawaran nyadiakeun m sagala ketebalan baku béda, kayaning 0.25mm, 0.30mm, 0.40mm jeung saterusna mangrupakeun pilihan papanggih paménta husus konsumén '.


Samentara éta, urang ngarojong ngaropea ketebalan, bentuk jeung ukuran. OEM, ODM mangrupa wilujeng sumping.


Produk anyar

Daptar Produk Patali