Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Home > produk > anjing laut keramik > Cakram Seal keramik

Cakram Seal keramik

Kategori produk tina Cakram Seal keramik, kami pabrik husus ti Cina, Alumina keramik Seal Disc, Industrial alumina keramik Seal Disc suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Electrothermal alumina keramik Seal Disc R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

kabéh Produk

  • Pangilon Industri Dipiliti Cakram Digital Keramik

    Pangilon Industri Dipiliti Cakram Digital Keramik

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 10,000,000 sets/month

    Kalayan pangalaman manufaktur Samaun kami sareng kauntungan téknologi téknologi terampil, sadaya cakram segel keramik anu kami disadiakeun gaduh permukaan geser anu luar biasa, karasa sapertos inten. Éta ogé nawiskeun tahan kimia anu luar biasa ngalawan asam sareng lingkungan basa. Sareng pasipatan ieu salami ngajamin...

  • Ngaropéa ngagem Linggalan Keramik aluminium Keramik Disc

    Ngaropéa ngagem Linggalan Keramik aluminium Keramik Disc

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 10,000,000 sets/month

    Cakram keram alumina ditunjuk pikeun nyumponan rupa-rupa alat panyedapan kusabab résistansi super ngagemna sareng anti-kimia. Pabrik urang nawiskeun rupa-rupa disk klep keramik ngaropéa kalayan dimensi anu kompak, kualitas kosmetik idéal, sareng biaya kalapa. Kami ngadukung ti prototipe ka produksi volume anu luhur....

  • Disc keramik warna Khusus Alumina kanggo pompa cai

    Disc keramik warna Khusus Alumina kanggo pompa cai

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 10,000,000 sets/month

    Pikeun ngabédakeun stator keramik sareng rotor keramik dina alat panyegelan dina produksi, sababaraha konsumén kedah warna khusus pikeun cakram keramik ieu. Urang tiasa ngahasilkeun rupa-rupa warna keramik alumina warna khusus pikeun pompa cai, khasna nyaéta warna pink atanapi hideung. Naha milih segel keramik alumina...

  • Segel Keramik pikeun Klep-Pareuman

    Segel Keramik pikeun Klep-Pareuman

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 10,000,000 sets/month

    Tinggi ngagem keramik tahan Kalayan teu karasa luar biasa sapertos inten, segel anu langkung ageung, sareng ketat bocor anu luar biasa dina pas sehat. Parantos biasa pisan pikeun mendakan éta. Dina widang ieu, jalma-jalma ngagunakeun anu tahan teuing, anti korosi, rupa-rupa fitur lingkungan anu tahan. Maké tinggi...

  • Segel Keramik Standar & Disc pikeun Batang Keramik

    Segel Keramik Standar & Disc pikeun Batang Keramik

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 10,000,000 sets/month

    Kami nawiskeun pilihan jinis standar keramik & disc pikeun keramik batang, sapertos 1/2 "keramik disc, 3/4 " disc keramik. Sadaya segel & cakram keramik ieu aya kalayan diménsi anu ketat, harga kosmetik sareng harga anu kompetitif. Aranjeunna maénkeun peran anu penting dina pangumpulan kedap,...

  • Custom 95 Disc Keramik Alumina Kanggo Klep

    Custom 95 Disc Keramik Alumina Kanggo Klep

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 10,000,000 sets/month

    Supaya nyumponan téknis khusus, syarat aplikasi. Kami tiasa ngurus rupa-rupa 95 cakram keramik alumina khusus pikeun katup. Cakram keramik alumina ieu dipasangkeun kana klep modulasi suhu, klep konversi, klep modulasi tina internetan sareng mandi mandi, katup LPG. Naha milih segel keramik alumina sareng disc...

  • Disc Keramik aluminium High Kabersihan tinggi pikeun Klep Diverter

    Disc Keramik aluminium High Kabersihan tinggi pikeun Klep Diverter

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 10,000,000 sets/month

    Ngeunaan cakram keramik alumina, sajaba nyayogikeun rupa-rupa ukuran biasa, kami ogé nawiskeun macem-macem disk kedap keramik khusus. Aranjeunna dianggo sacara lega dina katup panyilidikan, klep pancuran, katup mixer, pompa cai, alat kontrol médis sareng saterasna. Naha milih segel keramik alumina sareng disc...

  • Cakram keramik tinggi alumina pikeun cai toél

    Cakram keramik tinggi alumina pikeun cai toél

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 10,000,000 sets/month

    Disc keramik pikeun keran cai, diverter cai, keran mandi biasana didamel tina 95% alumina. Dina widang ieu, jalma-jalma ngagunakeun anu tahan teuing, anti korosi, rupa-rupa lingkungan anu tahan, samentawis éta, teu karasa pinunjul sapertos inten, segel anu ngalangkungan sareng ketat bocor luar biasa dina pas...

  • Segel Keramik sareng Cakram Pikeun Pump Water otomotif

    Segel Keramik sareng Cakram Pikeun Pump Water otomotif

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 10,000,000 sets/month

    Segel keramik sareng cakram pikeun pompa cai otomotif gaduh kaunggulan téknis anu luar biasa dibandingkeun sareng bagian panyegel tradisional (sapertos PTFE, baja, karbon). Utamana, résistansi maké mékanis (keramik leuwih ti 5 kali tibatan alternatif séjén). Ogé, anjing laut keramik sareng cakram gaduh teu tahan...

  • Inten Keramik Label Polished jeung Regulator Disc

    Inten Keramik Label Polished jeung Regulator Disc

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 10,000,000 sets/month

    Kami parantos nyayogikeun ratusan segel témpél keramik inténir sareng cakram regulator, komponén keramik ieu dianggo dina seueur cairan sareng pérpét kontrol pneumatik sareng majelis segel. Naha milih segel keramik alumina sareng disc regulator? 1.Nanti résistansi ngagem ku jasa umur anu langkung panjang; 2.Nambah...

  • Alus Discs Foucet Keramik Sealing

    Alus Discs Foucet Keramik Sealing

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 10,000,000 sets/month

    Unggal taun, langkung ti 30 juta keran keramik keramik dipasang kana rupa-rupa jinis panyampur anu nanganan-nanganan anu béda, nyampur kartrij, régulator, panyalira. Ogé, kami nyayogikeun cakram keramik ngaropéa pikeun pompa cai, alat kontrol médis, sareng industri klep kontrol pneumatik. Naha milih segel keramik...

  • Roti Keramik Rupa pikeun Cartridge Keramik

    Roti Keramik Rupa pikeun Cartridge Keramik

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 10,000,000 sets/month

    Salian mékanis anu unggul, ciri kimia tina keramik alumina oksida, langkung-langkung kalayan dimensi anu tepat, kabetungan super sareng kasar intan dina permukaan damel cakram keramik halus, Disc keramik halus ieu pikeun kartrij keramik kami diproduksi nawiskeun pangaruh kedap anu sampurna. Salian ti éta, tiasa...

  • Inten Kacil Gelas Éléktrik Keramik Pikeun Diompa

    Inten Kacil Gelas Éléktrik Keramik Pikeun Diompa

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 10,000,000 sets/month

    Cakram segel keramik, salaku komponén sealing konci, ngagaduhan seueur kauntungan. Éta ngamungkinkeun ngagantikeun cakram kedap tradisional dina klep pompa, régulator, keran, perencah kusabab dimensi pasisanna, résistansi ngagem teu cocog, karasa luhung, permukaan ngageser anu alus teuing, sareng ciri anti-kimia. Éta...

  • Disc Keramik Jeg tina Valves Faucet

    Disc Keramik Jeg tina Valves Faucet

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 10,000,000 sets/month

    Kami tiasa mendesain rupa-rupa géométri khusus, tingkat cakram segel keramik tingkat béda. Sadaya cakram segel keramik ieu tos dioptimalkeun, ditambihkeun sareng kabuktosan sapertos karasa inten anu paling luhur di sisi ngageser permukaan, prestasi pengedap unggul sareng jasa panjangna umur. Naha milih segel keramik...

  • Regulator Disc di Sanitip Pas

    Regulator Disc di Sanitip Pas

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 10,000,000 sets/month

    Tinggi ngagem keramik tahan Dina widang ieu, jalma-jalma ngagunakeun anu tahan teuing, anti korosi, rupa-rupa lingkungan lingkungan anu tahan, samentawis éta, teu karasa pinunjul sapertos inten, segel anu ngalangkungan sareng ketat bocor luar biasa dina pas kebersihan. Parantos biasa pisan pikeun mendakan éta. Cakram...

  • Segel Keramik di Pasal

    Segel Keramik di Pasal

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 10,000,000 sets/month

    Tinggi ngagem keramik cét Disc segel keramik pikeun keran cai, pangonci cai, keran mandi biasana didamel tina 95% alumina. Dina widang ieu, jalma-jalma ngagunakeun anu tahan teuing tahan, anti korosi, rupa-rupa ciri lingkungan anu tahan, samentawis éta, kalayan teu karasa pinunjul sapertos inten, segel anu langkung...

  • Seal keramik di Single-cecekelan mixer

    Seal keramik di Single-cecekelan mixer

    • merek: keramik Jinghui

    • bungkusan: ékspor karton

    • Kamampuhan suplai: 10,000,000 sets/month

    Simkuring geus nyadiakeun belasan desain baku, ogé kami bisa nawiskeun jasa prototyping sakumaha per konsumén 'sarat husus tur kedah dimensi husus. Disc keramik salila keran cai, diverter cai, pancuran keran ieu normalna dijieun tina 95% alumina. Dina widang ieu, jalma ngagunakeun na maké unggulan tahan, anti...

  • Cakram Sealing Keramik awét pikeun klep Pompa

    Cakram Sealing Keramik awét pikeun klep Pompa

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 10,000,000 sets/month

    Cakram Sealing Keramik awét pikeun klep Pompa Spésifikasi cakram kedap keramik 1. Bahan anu sayogi: 96% alumina, 99% alumina, silikon karbida (SiO2) sareng Silicon nitrida (Si3N4) 2. Kagum permukaan permukaan: polishing halus langkung saé tibatan Ra 0,3, intan polishing langkung saé tibatan Ra 0,1 3. Ukuran: maksimal....

  • Disc Disc Keramik pikeun Mandi Kalér-Fungsi

    Disc Disc Keramik pikeun Mandi Kalér-Fungsi

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 1,000,000 sets/month

    Cincin segel keramik silikon Cincin segel keramik nyaéta jinis nu paling umum dina alat-alat segel anu béda. Kami tiasa nyayogikeun dimensi anu éksténsif tina diaméter 1mm dugi 300mm. Éta bisa diwangun unggal gambar sareng spésifikasi konsumén. Angkatan anu leutik pisan sayogi nawiskeun kanggo nyayogikeun syarat...

  • Cakram Maké Keramik High Disc

    Cakram Maké Keramik High Disc

    • merek: Keramik Jinghui

    • bungkusan: Ékspon karton

    • Kamampuhan suplai: 10,000,000 sets/month

    Tinggi kerét ngagem keramik cakram Fa keramik fa atanapi keran cai, panyah cai, keran mandi biasana didamel tina 95% alumina. Dina widang ieu, jalma-jalma ngagunakeun anu tahan kalintang tahan, anti korosi, rupa-rupa lingkungan lingkungan anu tahan, samentawis éta, teu karasa pinunjul sapertos inten, segel anu...

Cina Cakram Seal keramik suppliers

Alumina disc keramik utamana dipaké di klep keran, diverter cai salaku komponén konci Sistim sealing.

Simkuring geus supplying ratusan disc keramik tina klien domestik jeung luar negeri, kaasup sakabeh seres ti spésifikasi baku. Sagedengeun ti eta, urang tiasa gawe bareng jeung customer urang pikeun ngarojong kedah husus maranéhna per gambar na spésifikasi maranéhanana.

Produk anyar

Daptar Produk Patali