Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Andy Chen Mr. Andy Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Jinghui Industry Ltd.

Home > produk > Canggih keramik Lempeng

Canggih keramik Lempeng

Kategori produk tina Canggih keramik Lempeng, kami pabrik husus ti Cina, Canggih keramik Lempeng, Canggih keramik Disc suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Refractory Advanced keramik Lempeng R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Canggih keramik Lempeng suppliers

Simkuring geus ngahasilkeun rupa-rupa piring keramik rupa, atawa sateuacanna substrat keramik keur umur jeung pangalaman manufaktur cukup di alumina purity tinggi, zirconia sarta bahan nitride aluminium.

A diversity of ukuranana, ketebalan, bentuk jeung confirguration husus, beungeut finish bisa dihontal via grinding rupa, polishing, laser motong na precision lapping tinggi prosés per gambar konsumén ', atanapi sampel praktis.

Maju keramik substrat / pinding keramik lambar ilahar dipaké salaku plat pinding, pinding washer, circuit board listrik atawa elemen pemanasan jeung saterusna.

Produk anyar

Daptar Produk Patali